Retraites

Verlang je ernaar om in een prachtige omgeving in alle rust tot jezelf te komen, te onderzoeken wat jouw plek is in het leven? Je te bevrijden van patronen die je niet meer passen, je te verbinden met anderen en tegelijkertijd ook jezelf niet te verliezen? Antwoorden te vinden op de vraag wat jou in het dagelijks leven onbewust beïnvloedt, waardoor je misschien niet doet wat je zou willen? Dan is deze retraite iets voor jou.

Een vijfdaagse retraite waarin je thuiskomt bij jezelf door steviger je eigen plek in te kunnen nemen, zowel in je systeem van herkomst als in je huidige leven.

Een midweek gevuld met familieopstellingen, geleide meditaties, systemische oefeningen, rust en ontspanning, zijn in de natuur en heerlijk verwend worden!

Wat is het programma?

Iedere morgen na het heerlijke ontbijtbuffet starten we met een workshop waarin ruimte is voor familieopstellingen, systemische oefeningen, soms een (stilte)wandeling met een opdracht en in de middag is er ook tijd voor jezelf, om datgene wat je gedurende de ochtend hebt ervaren te laten landen. Om even lekker op jezelf te zijn, een boek te lezen in de tuin, een lekkere massage te ondergaan, te wandelen of de mooie omgeving te bezoeken. Daarnaast kun je in de middag ook een persoonlijke systemische coachsessie aanvragen als je daar behoefte aan hebt. Deze dagen zijn bedoeld om te vertragen, inzichten te krijgen, meer thuis te komen bij jezelf en bovenal te genieten! Deze 6 daagse volledig verzorgde reis start op zondagmiddag om 16 uur en eindigt op vrijdag na het ontbijt.

Wat is inbegrepen:

 • Alle workshops, materialen en begeleiding.
 • Iedere ochtend een heerlijk ontbijtbuffet.
 • ‘s Middags een heerlijk verzorgde lunch.
 • ’s Avonds een fantastisch 4-gangen diner.
 • Verblijf op een gedeelde 2 persoonskamer.

De reis ernaar toe:

Vluchten en transfers zijn niet inbegrepen en dienen zelf geboekt te worden. Je kunt naar Barcelona vliegen en daar een auto huren. Vanaf Barcelona is het ongeveer 1,5 uur rijden (125 km) naar de B&B. Als je een huurauto wilt delen met andere deelnemers dan kun je dat bij de reservering aan mij doorgeven.  Vanuit Düsseldorf kun je met Ryanair naar Gerona vliegen, dan is het 25 minuten rijden naar de B&B. Vervoer naar de B&B kan eventueel geregeld worden, tegen extra betaling.

Toeslagen:

 • 2pk voor alleengebruik, met eigen badkamer € 50,- p.p./p.n.
 • 2pk voor alleengebruik, met gedeelde badkamer € 35,- p.p./p.n.
 • Extra overnachtingen logies/ontbijt € 80,- p.p./p.n. (excl. Evt. toeslag voor alleen gebruik)

Meer informatie

Heb je vragen over de inhoud van deze retraite of wil je graag eerst een intakegesprek om te onderzoeken of deze retraite iets voor je is of volg je liever eerst een workshop familieopstellingen bij mij, laat het me weten en dan maken we een afspraak.

Ik wil graag meer informatie

Aanmelden retraite

10 -15 november 2024

De prachtige B&B Can Portell van onze kleurrijke gastvrouw Debbie de Jong, bekend geworden van B&B vol liefde!

€ 950,-
6-daagse volledig verzorgde reis
(exclusief vluchten, transfers en eventuele toeslagen)

Ik wil me graag aanmelden

  Naam*

  Telefoonnummer*

  E-mail adres*

  Retraite:

  10 - 15 november, Spanje