Ellen Zonneveld

Voor mij is leren, ontwikkelen, groeien een rode draad in mijn leven, dat is wat mij betreft grenzeloos. Zowel persoonlijk als zakelijk ben ik altijd gericht op het creëren van beweging, ontwikkeling. Daar word ik door geïnspireerd en gemotiveerd.

Ik houd van variatie in mijn werk, van nieuwe dingen uitproberen, problemen oplossen, samenwerken, verbinden, creëren en diepgang. Ik krijg energie en raak geïnspireerd door de natuur, wandelen, zingen, dansen, wielrennen, toneelspelen, reizen en yoga.

Ik woon in Delft maar heb op meerdere plekken in het buitenland gewoond en/of gewerkt. Zo woonde en werkte ik jarenlang in Indonesië, werkte ik in Hongarije, de VS,  Curaçao en Sint Maarten en doe ik regelmatig vrijwilligerswerk in Oeganda. Het werken in het buitenland heeft me altijd getrokken: het verblijven in andere culturen met andere gewoontes en zienswijzen verrijkt nog steeds mijn leven. Het heeft ervoor gezorgd dat ik met een uitzoomende en nieuwsgierige blik naar de wereld om me heen kijk waardoor ik grenzeloos blijf leren.

Na jaren van leidinggeven, trainen, coachen en adviseren ging ik me steeds meer bezig houden met persoonlijke ontwikkeling. Ik merkte dat ik daar zelf het meeste door groeide en dat gunde ik iedereen.

Na het volgen van diverse opleidingen heb ik mijn aanbod verbreed en begeleid ik als coach en opsteller individuen, groepen en organisaties in hun ontwikkeling.

Ik geloof dat ieder mens een uniek verhaal heeft en dat ieder verhaal gehoord mag worden. Door naar het verleden te kijken en de oorsprong van bepaalde patronen te onderzoeken en te begrijpen kunnen blokkades worden opgeheven en ontstaat er ruimte voor groei en ontwikkeling.

Mijn aanpak is doelgericht, ik kom graag tot de kern. Ik ben betrokken, nieuwsgierig, analytisch, verbindend, creatief en verantwoordelijk. Ik werk met aandacht en ga altijd voor kwaliteit.

Ik nodig je graag uit om verder te kijken op mijn website en te ontdekken hoe ik jou met mijn systemische kennis en ervaring kan ondersteunen in jouw persoonlijke en professionele groei.

Volg mij op