Systemische Coaching

Loop je tegen dingen aan in je leven die je belemmeren? Werkt de vertrouwde manier om met dingen om te gaan niet meer?

Gedachten en gedragingen worden bepaald door patronen en overtuigingen. Je kent ze vaak al heel lang en je hebt ze ontwikkeld omdat dat ooit goed voor je was. Vaak hebben ze je ook heel ver gebracht. Ze hebben voor je talenten gezorgd. Maar je talent kan ook je valkuil worden. Beland je regelmatig in je valkuil dan kan het goed zijn om een coach met je mee te laten kijken, om je bewust te worden van bepaalde dynamieken en te ontdekken hoe je deze kunt doorbreken.

Enkele veel voorkomende vraagstukken zijn:

  • Waarom loop ik op werk steeds tegen dezelfde problemen aan?
  • Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik me niet overal verantwoordelijk voor voel?
  • Ik voel me vaak eenzaam en mis verbinding met de mensen om me heen.
  • Wat kan ik doen om meer rust in mezelf te vinden?
  • Ik heb moeite met het aangaan van relaties. Wat kan ik daaraan doen?
  • Wat kan ik doen om de terugkerende ruzies met mijn partner te doorbreken?

Mijn werkwijze

Ik ben een systemische coach. Dat houdt in dat ik jouw vraag altijd bekijk vanuit een brede context, ik kijk bijvoorbeeld naar je persoonlijke geschiedenis, waar je vandaan komt, je gezin van herkomst, maar ook naar de systemen waarin jij je bevindt. Ik stel hier vragen over, vaak doen we een tafel opstelling waardoor het onzichtbare zichtbaar wordt.

Traject

Systemische trajecten zijn over het algemeen kort omdat je meteen naar de kern gaat. Vaak ondervinden mensen na één sessie al meer rust. Gemiddeld genomen is een traject van 4 tot 6 sessies voldoende om je bewustzijn te vergroten en in beweging te komen waardoor je ander gedrag ontwikkelt.

Wil je meer weten over systemisch werk? Klik hier

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in systemisch coachen en wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met mij op! Ik help je graag verder op jouw pad naar persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ik wil graag meer informatie